Vilkår For Tjeneste

iRobot

VILKÅR FOR TJENESTE

  1. Velkommen til iRobot

1.1          iRobot Corporation (”iRobot”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) leverer: (1) et iRobot®-brugerkontowebsted, der gives adgang til global.iRobot.com (”Webstedet”), (2) tjenester, der gives adgang til via Webstedet (”Web-appen”), og (3) software, der kan downloades til din smartphone eller tablet for at give adgang til tjenester (”Mobil­appsene”), alt sammen til brug i forbindelse med iRobot®-hardwareprodukter (”Produkterne”) og på andre måder, som iRobot tilbyder. Nogle iRobot®-produkter og Tjenester kan bruges sammen med eller på måder, hvor de kan integreres med produkter og tjenester fra tredjeparter. Begrebet ”Tjenester” betyder Webstedet, Web-appen og Mobil-appsene.

2. Din relation til os

2.1          Dette dokument og alle dokumenter, der henvises til i det (tilsammen ”Vilkår for Tjeneste”), regulerer din adgang til og brug af Tjenesterne. Det er vigtigt, at du læser og forstår Vilkår for Tjeneste, inden du tager Tjenesten i brug. Hvis der er noget i dem, du ikke forstår, så kontakt os venligst på global.irobot.com.

2.2          Ved at oprette en konto hos os eller bruge og få adgang til Tjenesterne accepterer du disse Vilkår for Tjeneste. Hvis du ikke accepterer disse Vilkår for Tjeneste, skal du ikke browse eller på anden vis skaffe dig adgang til eller bruge tjenesten.

2.3          Dit køb af ethvert Produkt er reguleret af den begrænsede garanti, der følger med det Produkt (”Den Begrænsede Garanti”), og kan endvidere være reguleret af Vilkår & Betingelser for Salg. Den software, der er indlejret i Produktet, og alle opdateringer til den (”Produkt-softwaren”) gives i licens og reguleres ifølge Slutbruger-licensen. Visse elementer af Tjenesterne kan være underlagt yderligere retningslinjer, vilkår eller regler, der vil blive annonceret på Tjenesterne i forbindelse med disse elementer.

2.4          Du skal være mindst 13 år gammel og i stand til at indgå juridisk bindende aftaler i dit opholdsland for at bruge vores Tjenester. Tjenesterne er ikke tilgængelige for brugere, der tidligere har fået forbud mod at bruge Tjenesterne af iRobot.

3. Oplysninger om os

3.1       iRobot Corporation er korrekt registreret og etableret i henhold til lovgivningen i staten Delaware i USA (amerikansk skatteregistreringsnummer 77-0259335) og registreret i Storbritannien med britiske forretningslokaler på Greycoat Place 10, London, SW1P 1SB under registreringsnummer FC027058.

4. Oplysninger om dig

4.1          Beskyttelsen af dine personlige oplysninger er vigtig for os. Vi anbefaler dig at læse vores Fortrolighedspolitik, så du forstår, hvordan vi indsamler, bruger og deler oplysninger om dig.

5. At oprette en konto

5.1          For at bruge Tjenesterne skal du registrere dig med en brugerkonto (din ”Konto”) og give visse oplysninger om dig selv, som du bliver spurgt om i den gældende registreringsformular. Du samtykker i, at alle oplysninger, du giver, er sande og præcise, og at du vil holde oplysningerne opdateret.

5.2          Du samtykker i at bruge ”stærke” adgangskoder (adgangskoder, der bruger en kombination af store og små bogstaver, tal og symboler) til din Konto.

5.3          Du har ansvaret for at opretholde fortroligheden af dine logon-oplysninger og for alle aktiviteter, der foregår under din Konto. Hvis du er bekymret for, at din Konto kan være blevet misbrugt, samtykker du i at kontakte os på global.irobot.com med det samme for at fortælle os det.

6. Din ret til at bruge Tjenesterne

6.1          Materialerne og indholdet, der udgør Tjenesterne, tilhører os, og vi giver dig tilladelse til at bruge dette materiale og indhold udelukkende med det formål at bruge Tjenesterne i overensstemmelse med disse Vilkår for Tjeneste.

6.2          Din ret til at bruge Tjenesterne er personlig, og du har ikke tilladelse til at give denne ret til en anden person eller til at sælge, forære eller overdrage din Konto til en anden person. Din ret til at bruge Tjenesterne forhindrer os ikke i at give andre ret til at bruge Tjenesterne.

6.3          Udover tilladelserne i disse Vilkår for Tjeneste gives du ikke ret til at bruge navnet ”iRobot” eller nogen af ”iRobot®”-varemærkerne, -logoerne, -domænenavnene og andre karakteristiske brandelementer.

6.4          Som en del af vores Tjenester tillader vi dig at:

(a)           få adgang til Web-appen i forbindelse med og med det ene formål at kontrollere og overvåge Produkterne installeret på din ejendom eller på anden vis få adgang til en tjeneste leveret af os til din brug i overensstemmelse med disse Vilkår for Tjeneste (det ”Tilladte formål”), og

(b)          installere og bruge Mobil-appsene til brug på din mobilenhed til det Tilladte formål

og vi bevilger dig en ikke-eksklusiv, personlig, ikke-overdragelig licens til det Tilladte formål.

6.5          Det følgende gælder også, hvor du anskaffer dig vores Mobil-apps fra Apple App Store eller bruger Tjenesterne i forbindelse med en enhed leveret af Apple (kollektivt betegnes sådan brug ”Applikationen”):

(a)           Du anerkender og samtykker i, at disse Vilkår for Tjeneste udelukkende er mellem dig og iRobot, ikke Apple, og at Apple intet ansvar har for Applikationen eller dens indhold overhovedet

(b)          din brug af Applikationen skal overholde App Stores Vilkår for Tjeneste

(c)           du anerkender, at Apple ingen forpligtelse overhovedet har til at yde nogen vedligeholdelses- og supporttjenester, hvad angår Applikationen

(d)          i tilfælde af, at Applikationen ikke lever op til en gældende garanti, kan du anmelde det til Apple, og Apple vil så (hvis det er relevant) refundere købsprisen for Applikationen til dig. I det maksimale omfang tilladt af gældende lov har Apple ingen andre forpligtelser overhovedet, hvad angår Applikationen, og alle andre krav, tab, ansvar, erstatninger, omkostninger eller udgifter, der kan tilskrives en manglende leven op til nogen garanti, er udelukkende reguleret af disse Vilkår for Tjeneste og enhver lov, der gælder for iRobot som udbyder af softwaren

(e)          du anerkender, at Apple ikke er ansvarlig for at behandle nogen krav, som du eller nogen tredjepart har i forhold til Applikationen eller din besiddelse og/eller brug af Applikationen, og at alle sådanne krav udelukkende er reguleret af disse Vilkår for Tjeneste og enhver lov, der gælder for iRobot

(f)           du og iRobot anerkender og samtykker i, at Apple og Apples datterselskaber er begunstigede tredjeparter i disse Vilkår for Tjeneste og har ret til at forlade sig på disse Vilkår for Tjeneste, hvad angår din licens til Applikationen, og

(g)          du anerkender og samtykker i, at du i din brug af Applikationen vil overholde alle gældende tredjeparts aftalevilkår, der kan påvirke eller blive påvirket af en sådan brug.

6.6          Du samtykker i, at du ikke opholder dig i et land, der er underlagt en embargo fra USA's regering, eller som af USA's regering er betegnet som et ”terrorist-støttende” land, og at du ikke er optegnet på nogen liste fra USA's regering over forbudte eller regulerede parter.

6.7          Selvom man kan få adgang til Webstedet over hele verden, er Produkterne og Tjenesterne, som udbydes eller der gives adgang til gennem eller på Webstedet, ikke tilgængelige for alle personer eller i alle lande. Hvis du vælger at få adgang til Webstedet uden for et land, i hvilket iRobot understøtter Produkterne og Tjenesterne (et ”Målland”), gør du det på eget initiativ, og du alene er ansvarlig for overholdelsen af gældende lokale love i dit land. Du forstår og accepterer, at Webstedet ikke er designet til brug i et ikke­Målland, og at nogle eller alle funktioner på Webstedet muligvis ikke fungerer eller er egnede til brug i et sådant land. I det omfang det er tilladt ved lov, påtager iRobot sig intet ansvar eller erstatningsansvar for nogen skade eller noget tab forårsaget af din adgang til eller brug af Webstedet eller iRobot®-produkter i et ikke-Målland. Du vil være bundet af disse Vilkår, hvor end du får adgang til eller bruger Webstedet eller bruger Tjenesterne.

7. Softwareopdateringer

7.1          Fra tid til anden kan vi udvikle patches, rettelser, opdateringer, opgraderinger og andre modificeringer for at forbedre funktionen af Tjenesterne eller Produkt-softwaren (”Opdateringer”). Du samtykker i, at vi kan installere disse opdateringer automatisk uden at give dig yderligere varsel.

7.2          Du anerkender, at du kan være forpligtet til at installere Opdateringer for at bruge Tjenester og Produkterne, og du indvilliger i straks at installere alle Opdateringer, vi leverer.

7.3          Hvis du ikke ønsker Opdateringer, skal du lukke din Konto og holde op med at bruge Tjenesterne og Produkterne. Hvis du ikke lukker en Konto, vil du fortsat modtage automatiske Opdateringer.

7.4          Fortsat brug af Tjenesterne og Produkterne efter en Opdatering indebærer din fortsatte accept af disse Vilkår og betingelser for Tjeneste.

8. Tredjeparts produkter og tjenester

8.1          iRobot kan give dig mulighed for at forbinde Produkterne og Tjenesterne til et eller flere tredjeparts produkter og tjenester (”Tredjeparts produkter og tjenester”). Du beslutter, om og med hvilke Tredjeparts produkter og tjenester, du vil etablere forbindelse, og vi kræver dit udtrykkelige samtykke og din godkendelse af det, som du kan trække tilbage når som helst.

8.2          Du anerkender og samtykker i, at Tredjeparts produkter og tjenester, som du forbinder til din Konto eller etablerer forbindelse til, ikke er iRobot®-produkter og -tjenester, og du anerkender, at iRobot ikke kontrollerer nogen Tredjeparts produkter og tjenester.

8.3          Du anerkender og samtykker i, at iRobot ikke giver nogen udtalelse om eller nogen garanti for sikkerheden af nogen Tredjeparts produkter eller tjenester, og anerkender og samtykker i, at iRobot ikke er ansvarlig for din brug af nogen Tredjeparts produkter eller tjenester.

8.4          Brug af alle Tredjeparts produkter og tjenester er reguleret af separate vilkår og betingelser fra operatørerne af de gældende Tredjeparts produkter og tjenester.

8.5          Ved alle spørgsmål om Tredjeparts produkter og tjenester skal du kontakte operatøren af pågældende produkt eller tjeneste.

9. Regler for Acceptabel Brug

9.1          I tillæg til de andre krav i disse Vilkår for Tjeneste beskriver denne sektion specifikke regler, der gælder din brug af Tjenesterne (”Regler for Acceptabel Brug”).

9.2          Når du bruger Tjenesterne, må du ikke:

(a)           udlicensere, sælge, udleje, bortlease, overdrage, tildele, distribuere, hoste eller på anden vis udnytte Tjenesterne kommercielt

(b)          modificere, forstyrre, forhindre, skade, afbryde eller hacke Tjenesten

(c)           få adgang til Tjenesterne for at opbygge en lignende eller konkurrerende tjeneste

(d)          omgå, deaktivere eller på anden vis forstyrre nogen sikkerhedsrelaterede elementer ved Tjenesten eller elementer, der forhindrer eller begrænser brug eller kopiering af det indhold, Tjenesten giver adgang til

(e)          udover som angivet i disse Vilkår for Tjeneste kopiere, reproducere, distribuere, genudgive, downloade, fremvise, annoncere eller videregive nogen del af Tjenesterne i nogen form eller på nogen måde

(f)           give nogen falske eller vildledende oplysninger i dine kontooplysninger

(g)          deltage i nogen illegal eller ulovlig adfærd

(h)          bruge Tjenesten, hvis vi har suspenderet eller udelukket dig fra at bruge den

(i)            misbruge Tjenesten ved bevidst at indføre virus, trojanske heste, orme, logiske bomber eller andet materiale, som ville skade Tjenesten eller nogen bruger af Tjenestens eget udstyr

(j)            indsamle nogen data fra Tjenesten udover i overensstemmelse med disse Vilkår for Tjeneste

(k)           forstyrre, afbryde eller forsøge at få uautoriseret adgang til de servere eller netværk, der er forbundet til Tjenesterne, eller overtræde sådanne netværkers reguleringer, politikker eller procedurer

(l)            få adgang til eller forsøge at få adgang til nogen af Tjenesterne på andre måder end gennem det interface, der leveres af iRobot, eller

(m)         fjerne, tilsløre eller ændre nogen meddelelser om ejendomsrettigheder (heriblandt om ophavsret og varemærker).

9.3          Manglende overholdelse af Regler for Acceptabel Brug udgør et alvorligt brud på disse Vilkår for Tjeneste og kan resultere i, at vi foretager alle eller enhver af de følgende handlinger (med eller uden varsel):

(a)           øjeblikkelig, midlertidig eller permanent tilbagetrækning af din ret til at bruge vores Tjenester

(b)          udstedelse af en advarsel til dig

(c)           sagsanlæg mod dig, heriblandt sagsøgning for godtgørelse af alle omkostninger (inklusive, men ikke begrænset til, rimelige administrative og juridiske omkostninger) som resultat af bruddet

(d)          afsløring af sådanne oplysninger til politimyndigheder som vi med rimelighed mener er nødvendige.

9.4          Vi kan efterforske enhver mistanke om brud på Regler for Acceptabel Brug. Under en sådan efterforskning kan vi midlertidigt inddrage din ret til at bruge vores Tjenester uden at meddele det til dig.

9.5          Handlingerne beskrevet i 9.3 er ikke begrænsede, og vi kan foretage enhver anden handling, vi med rimelighed finder passende.

10. Open Source-komponenter

10.1       Der kan være tredjeparts software-kode inkluderet i Web-appen eller Mobil-appsene, der er underlagt ”open source”- eller ”gratis software”-licenser (”Open Source-software”). Noget af Open Source-softwaren er ejet af tredjeparter.

10.2       Intet i disse Vilkår for Tjeneste begrænsede dine rettigheder i henhold til, eller bevilger dig rettigheder, der erstatter vilkårene og betingelserne i nogen gældende licens for Open Source-softwaren.

11. Aftalt brug og begrænsninger af iRobot®-tjenester

11.1       Tilsigtet brug af iRobot®-tjenester

Tjenesterne er beregnet til at blive tilgået og brugt til ikke-hastende information og kontrol med Produkterne. Selvom vi tilstræber, at Tjenesterne skal være meget pålidelige, er de ikke tilsigtet at være tilgængelige 100% af tiden. Tjenesterne kan være underlagt sporadiske afbrydelser og fejl af mange forskellige årsager hinsides iRobots kontrol, heriblandt Wi-Fi-uregelmæssigheder, tjenesteudbyders oppetider og mobilmeddelelser og -udbydere. Du anerkender disse begrænsninger og samtykker i, at iRobot ikke er ansvarlig for nogen skader, der hævdes at være forårsaget af fejl eller forsinkelser i Tjenesterne.

11.2       Midlertidig Suspendering

Tjenesterne kan blive suspenderet midlertidigt uden varsel af sikkerhedsgrunde eller på grund af systemfejl, vedligeholdelse og reparation eller andre omstændigheder. Du samtykker i, at du ikke vil være berettiget til nogen refundering eller rabat for sådanne suspenderinger. iRobot giver ingen specifik oppetidsgaranti for Tjenesterne.

11.3       Systemkrav

Hvis Tjenester kræver Wi-FI-netværk, vil du ikke kunne få adgang til Tjenesterne uden:

(a)           et fungerende Wi-Fi-netværk i dit hjem, der er positioneret til at kommunikere pålideligt med Produkterne

(b)          en Konto (påkrævet til nogle funktioner)

(c)           mobilklienter som f.eks. en understøttet telefon eller tablet (påkrævet til nogle funktioner)

(d)          permanent bredbåndsforbindelse til internettet

(e)          andre systemelementer, der kan være specificeret af iRobot.

Hvis Tjenester kræver en Bluetooth-forbindelse, vil du ikke kunne få adgang til Tjenesterne uden:

(a)           en Konto (påkrævet til nogle funktioner)

(b)          mobilklienter som f.eks. en understøttet telefon eller tablet (påkrævet til nogle funktioner) med Bluetooth-forbindelse

(c)           andre systemelementer, der kan være specificeret af iRobot.

Det er dit ansvar at sikre, at du har alle de påkrævede systemelementer, og at de er kompatible og rigtigt konfigureret. Du anerkender, at Tjenesterne måske ikke fungerer som beskrevet, hvis kravene og kompatibiliteten ikke er opfyldt.

11.4       Begrænsninger vedrørende Information

Tjenesterne giver dig information (”Produktinformation”) angående Produkterne og deres forbindelse med andre produkter og tjenester. Al Produktinformation gives ”som den er” og ”som den er tilgængelig”. Vi garanterer ikke, at informationen er korrekt eller opdateret.

12. Begrænsninger af iRobot®-tjenester i forhold til tredjeparter

12.1       Generelt

Tjenesterne afhænger af eller arbejder sammen med tredjeparts produkter og tjenester. Disse tredjeparts produkter og tjenester er uden for iRobots kontrol, men deres funktion kan påvirke eller blive påvirket af brugen eller pålideligheden af Tjenesterne. Du anerkender og samtykker i, at: (i) brugen og tilgængeligheden af Tjenesterne er afhængig af tredjeparts produktleverandører og tjenesteudbydere; og (ii) disse tredjeparts produkter og tjenester muligvis ikke fungerer pålideligt 100% af tiden, og de kan påvirke den måde, Tjenesterne fungerer på.

12.2       Tredjeparts tjenesteudbydere

Du anerkender, at iRobot bruger tredjeparts tjenesteudbydere til at muliggøre visse aspekter af Tjenesterne – som f.eks. lagring af data, synkronisering, godkendelse og kommunikation og mobilenhedsmeddelelser via leverandører af mobiloperativsystemer og mobiludbydere.

12.3       Udstyr, ISP, Teleselskab

Du anerkender, at tilgængeligheden af Tjenesterne afhænger af (i) din computer, mobilenhed, ledninger i hjemmet, Wi-Fi-netværk i hjemmet og andet relateret udstyr (”Udstyr”), (ii) din internetudbyder (Internet Service Provider, ”ISP”) og (iii) dit mobilenheds-teleselskab (”Teleselskab”). Du samtykker i, at du er ansvarlig for alle gebyrer opkrævet af din ISP og dit Teleselskab i forbindelse med din brug af Tjenesterne. Du anerkender også, at du er ansvarlig for at overholde alle gældende aftaler, vilkår for brug / tjeneste og andre politikker for din ISP og dit Teleselskab.

12.4       App Stores

Du anerkender og samtykker i, at tilgængeligheden af Mobil-appsene er afhængig af de tredjeparts websteder, hvorfra du downloader Mobil-appsene, f.eks. Apples App Store eller Googles Android-appmarked (hver især en ”App Store”). Du anerkender, at disse Vilkår for Tjeneste gælder mellem dig og iRobot og ikke med en App Store. Hver enkelt App Store kan have sine egne vilkår og betingelser, som du skal samtykke i, før du downloader Mobil-apps fra den. Du samtykker i at overholde, og din licens til at bruge Mobil-appsene er betinget af din overholdelse af, sådanne vilkår og betingelser for pågældende App Store. I det omfang, sådanne andre vilkår og betingelser fra en sådan App Store er mindre restriktive end eller på anden vis modstridende med vilkårene og betingelserne i disse Vilkår for Tjeneste, gælder de mere restriktive eller modstridende vilkår og betingelser i disse Vilkår for Tjeneste.

12.5       Links og Henvisninger til Tredjeparts Websteder

Webstedet kan indeholde links til andre websteder, der drives af tredjeparter (”Tredjeparts Websteder”), og henvisninger til tredjeparts leverandører (”Anviste Leverandører”). Sådanne Tredjeparts Websteder og Anviste Leverandører er ikke under vores kontrol. iRobot tilbyder disse links og henvisninger udelukkende som en bekvemmelighed og hverken gennemgår, godkender, overvåger, støtter, garanterer eller giver nogen udtalelser i henhold til sådanne Tredjeparts Websteder eller Anviste Leverandører. Din brug af disse Tredjeparts Websteder er på egen risiko.

12.6       Frafaldelse

iRobot er ikke ansvarlig for tredjeparter eller deres produkter og tjenester, herunder, men ikke begrænset til, App Stores, Tredjeparts Produkter og Tjenester, Tredjeparts Websteder, Anviste Leverandører, Udstyr, ISPs og Teleselskaber. iRobot frasiger sig, og du fritager, frafalder og løser iRobot og dets licensgivere og leverandører fra alle fortidige, nutidige og fremtidige krav, erstatningsansvar og skadeserstatninger, kendte eller ukendte, der opstår ud fra eller er relaterede til dine interaktioner med sådanne tredjeparter og deres produkter og tjenester, selv hvis du er uvidende om et krav, der muligvis eksisterer på det tidspunkt, hvor du samtykker i denne frafaldelse.

13. Ejerskab og Immaterielle Rettigheder

13.1       Du samtykker i, at alle fortrolige oplysninger, ophavsret og andre immaterielle rettigheder i forbindelse med Produktet, Produkt-softwaren og Tjenesterne er ejet af iRobot eller dem, der har givet os licens til at bruge disse rettigheder. Du samtykker i, at du ingen rettigheder har i forbindelse med eller til vores Produkt, Produkt-software og Tjenester udover retten til at bruge dem i overensstemmelse med disse Vilkår for Tjeneste.

13.2       Du må kun kopiere dele af Tjenesterne (herunder dette Websted) til din egen computer til din egen personlige brug. Du må ikke bruge Tjenesternes indhold på nogen anden offentlig eller kommerciel måde eller kopiere eller inkorporere noget af Tjenesternes indhold i noget andet værk, herunder dit eget websted, uden skriftligt samtykke fra iRobot. Du skal have en licens fra os, før du kan annoncere eller redistribuere nogen del af Tjenesterne.

13.3       iRobot bibeholder fuld og komplet ejendomsret til alt indhold på Tjenesterne, inklusive al software til download og alle medfølgende data. Du må ikke kopiere, modificere eller på nogen måde reproducere eller skade Tjenesternes struktur eller præsentation eller noget af deres indhold.

14. Vores relations afslutning

14.1       Hvis du på noget tidspunkt ikke føler, at du kan samtykke i disse Vilkår for Tjeneste eller i nogen forandringer af dem eller af Tjenesterne, skal du øjeblikkeligt holde op med at bruge Tjenesterne.

14.2       Hvis du ønsker at afslutte din brug af Tjenesterne, så følg venligst instruktionerne for deaktivering af din konto [i vores Tjenesters indstillinger].

14.3       Vi kan øjeblikkeligt afslutte din brug af Tjenesterne, hvis du bryder Regler for Acceptabel Brug, andre vigtige regler eller vilkår og betingelser, vi har fastsat for adgang til og brug af Tjenesten, herunder disse Vilkår for Tjeneste.

14.4       Vi kan også tilbagekalde Tjenesten [når som helst][så længe vi giver dig et rimeligt varsel om, at vi planlægger at gøre dette].

14.5       Hvis du eller vi afslutter din brug af Tjenesterne, eller vi tilbagekalder Tjenesterne, kan vi slette eller modificere din Konto eller enhver anden oplysning, vi har om dig. Du vil også miste alle rettigheder, du har til at bruge Tjenesterne. Vi vil ikke tilbyde dig kompensation for nogen tab.

14.6       Hvis du overdrager et Produkt til en ny ejer, ophører din ret til at bruge Tjenesterne i henhold til det Produkt automatisk, og den nye ejer vil ikke have nogen ret til at bruge Produktet eller Tjenesterne ved at bruge din Konto, men vil være nødt til at registrere sig med en separat konto hos iRobot.

15. Vores ansvar over for dig

15.1       På grund af internettet og teknologiers natur må Tjenesterne udbydes ”som de er tilgængelige” og ”som de er”. Det betyder, at vi er ude af stand til at love, at din brug af Tjenesterne vil være uden afbrydelser, uden forsinkelser, fri for fejl eller leve op til dine forventninger, og vi giver ingen forpligtelse angående Tjenesternes funktion eller tilgængelighed i disse Vilkår for Tjeneste, og i det omfang, vi kan, afviser vi alle forpligtelser, der kan være forudsat ved lov.

15.2       I det ifølge loven tilladte omfang accepterer vi intet som helst ansvar for nogen krav, der er opstået i forhold til anskaffelsen af Tjenesterne (eftersom disse leveres gratis).

15.3       Under alle omstændigheder vil vi aldrig være ansvarlige for noget tab eller nogen skade, der ikke er rimeligt forudsigelig.

16. Løsning af tvister

16.1       Hvis du har en tvist med os i forhold til Tjenesterne, så kontakt os venligst i første omgang på global.irobot.com, og forsøg at løse tvisten med os uformelt.

16.2       I det usandsynlige tilfælde, at iRobot ikke har kunnet løse en tvist uformelt, vil vi diskutere og blive enige med dig om den mest effektive måde at løse vores tvist på.

17. Ændringer af Tjenesterne

17.1       Vi opdaterer og forbedrer konstant Tjenesterne for at prøve at finde måder at forsyne dig med nye og innovative funktioner og tjenester på. Forbedringer og opdateringer laves også for at afspejle forandringer i teknologi, smag, adfærd og den måde, folk bruger Internettet og vores Tjenester på.

17.2       For at kunne gøre dette er vi måske nødt til at opdatere, nulstille, holde op med at tilbyde og / eller understøtte en bestemt del af Tjenesterne eller funktion i forhold til Tjenesten (”Ændringer af Tjenesterne”). Disse ændringer af Tjenesten kan påvirke dine tidligere aktiviteter på Tjenesten, funktioner, som du bruger, og din Produktinformation (”Tjenesteelementer”). Enhver Ændring af Tjenesterne kan medføre, at dine Tjenesteelementer bliver slettet eller nulstillet.

17.3       Du samtykker i, at et afgørende kendetegn ved vores Tjenester er, at ændringer af Tjenesterne vil finde sted med tiden, og at dette er et vigtigt grundlag, på hvilket vi giver dig adgang til Tjenesterne. Når vi har foretaget Ændringer af Tjenesterne, vil din fortsatte brug af Tjenesterne vise, at du har accepteret enhver Ændring af Tjenesterne. Du kan altid vælge at holde op med at bruge Tjenesterne eller at deaktivere din Konto i Tjenesternes indstillinger.

17.4       Du samtykker i, at vi ikke er ansvarlige over for dig eller over for nogen tredjepart for nogen Ændring af Tjenesterne.

17.5       Vi vil forsøge, hvor det er muligt og rimeligt, at kontakte dig for at informere dig om alle væsentlige ændringer af Tjenesterne.

18. Ændringer af dokumenterne

18.1       Vi kan revidere disse Vilkår for Tjeneste fra tid til anden, men den mest aktuelle version vil altid findes på www.irobot.com/legal.

18.2       Ændringer vil sædvanligvis optræde på grund af nye funktioner, der bliver føjet til Tjenesten, ændringer i loven, eller hvor vi er nødt til at klargøre vores holdning til noget.

18.3       Vi vil forsøge, hvor det er muligt og rimeligt, at kontakte dig for at informere dig om alle væsentlige ændringer af nogen af de dokumenter, der henvises til i disse Vilkår for Tjeneste. Vi kan kontakte dig gennem Tjenesten (for eksempel ved at bede dig acceptere ændringerne, inden du fortsætter med at bruge Tjenesten) eller via en separat email.

18.4       Normalt vil vi forsøge at give dig en advarsel, inden de nye vilkår træder i kraft. Ikke desto mindre vil det af og til være nødvendigt at foretage ændringer øjeblikkeligt, og hvis dette sker, vil vi ikke give dig noget varsel. Din fortsatte brug af Tjenesten, efter at vi har ændret Vilkår for Tjeneste, vil vise, at du har accepteret ændringerne.

19. Dokumenter, der gælder for vores relation til dig

19.1       Den aktuelle version af Vilkår for Tjeneste indeholder de eneste vilkår og betingelser, der gælder for vores relation til dig. Ældre versioner af Vilkår for Tjeneste vil ikke længere gælde for vores relation og vil være fuldstændigt erstattet af den aktuelle version.

19.2       Vi agter at forlade os på disse Vilkår for Tjeneste som en fastsættelse af de skriftlige vilkår for vores aftale med dig angående tilvejebringelsen af Tjenesterne. Hvis en del af Vilkår for Tjeneste ikke kan håndhæves, vil resten af Vilkår for Tjeneste stadig gælde for vores relation.

19.3       Hvis du ikke overholder disse Vilkår for Tjeneste, og vi ikke skrider til handling øjeblikkeligt, betyder dette ikke, at vi har opgivet nogen rettighed, vi har, og vi kan stadig skride til handling i fremtiden.

20. Lov

20.1       Disse Vilkår for Tjeneste er underlagt lovene i England. De engelske domstole vil have ikke-eksklusiv jurisdiktion over enhver tvist, der opstår ud fra eller er relateret til din brug af Tjenesterne.

20.2       Intet i denne klausul skal forhindre nogen af os i at søge påbud eller anden retfærdig foranstaltning fra domstolene i anliggender relateret til datasikkerhed, immaterielle rettigheder eller uautoriseret adgang til Tjenesterne.

21. Overdragelse

Disse Vilkår for Tjeneste og de tilknyttede rettigheder eller forpligtelser må ikke videregives eller på anden vis overdrages af dig uden forudgående skriftligt samtykke fra iRobot. Disse Vilkår for Tjeneste kan overdrages af iRobot uden restriktioner. Disse Vilkår er bindende ved enhver tilladt overdragelsesmodtager.

22. Bekendtgørelser

iRobot kan levere bekendtgørelser til dig som påkrævet ved lov eller til andre formål via (efter sit eget valg) e-mail til den primære e-mailadresse tilknyttet din Konto, fysisk kopi, eller annoncering af en sådan meddelelse på Webstedet. iRobot er ikke ansvarlig for nogen automatisk filtrering, som du eller din netværksudbyder kan anvende i e-mails. iRobot anbefaler, at du føjer @iRobot.com URL-adresser til din e-mailadressebog for at sikre, at du modtager e-mails fra iRobot.

23. Offentliggørelser

Du kan finde iRobots adresse her: global.irobot.com

24. Kontakt, feedback og klager

24.1       Hvis du har behov for at kontakte os i relation til disse Vilkår for Tjeneste eller noget andet dokument, der nævnes i dem, så send os venligst en e-mail på global.irobot.com.

24.2     ODR forespørgsler: ODR@irobot.com

Vi sætter pris på at høre fra vores brugere og er altid interesserede i at høre om måder, hvorpå vi kan forbedre Tjenesten. Ved at give din feedback samtykker du i, at du opgiver alle rettigheder, du har til din feedback, således at vi kan bruge og tillade andre at bruge den uden restriktioner og uden nogen betaling til dig.

Denne Politik blev senest revideret, og er gældende fra og med, 20-09-2017.