Palveluehdot

iRobot

PALVELUEHDOT

  1. Tervetuloa iRobot®-käyttäjäksi

1.1          iRobot Corporation (”iRobot”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”) tarjoaa (1) käyttöön iRobot®-käyttäjätilisivuston global.iRobot.com (”Sivusto”), (2) Sivuston kautta käytettävät palvelut (”Verkkosovellus”) ja (3) älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan ohjelmiston palvelujen käyttämistä varten (”Mobiilisovellukset”). Kaikkia näitä käytetään iRobot®-laitteistotuotteiden (”Tuotteet”) kanssa sekä muilla iRobot®-yhtiön mahdollistamilla tavoilla. Joitakin iRobot®-tuotteita ja Palveluita voi käyttää yhdessä tai tavoilla, joihin liittyy kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita. Termi ”Palvelut” tarkoittaa Sivustoa, Verkkosovellusta ja Mobiilisovelluksia.

2. Suhteesi meihin

2.1          Tämä asiakirja ja asiakirjat, joihin siinä viitataan (yhdessä ”Palveluehdot”) koskevat Palveluiden käyttöä. Palveluehtojen lukeminen ja ymmärtäminen on oleellista ennen Palvelun käyttöä. Jos niissä on jotain, mitä et ymmärrä, ota yhteyttä meihin: global.irobot.com.

2.2          Luomalla tilin järjestelmäämme tai käyttämällä Palveluita hyväksyt nämä Palveluehdot. Jos et hyväksy näitä Palveluehtoja, älä selaa sivustoa tai muuten käytä Palveluita.

2.3          Tuotteen ostamista koskee Tuotetta koskeva rajoitettu takuu (”Rajoitettu takuu”); lisäksi sitä voivat koskea Myyntiehdot. Tuotteeseen sisältyvää ohjelmistoa ja sen päivityksiä (”Tuotteen ohjelmisto”) koskee Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus, jolla siihen myönnetään käyttöoikeus. Joitakin Palveluiden ominaisuuksia voivat koskea lisäohjeet, ehdot tai säännöt, jotka ilmoitetaan Palveluissa kyseisten ominaisuuksien yhteydessä.

2.4          Sinun on oltava vähintään 13-vuotias ja oikeustoimikelpoinen asuinmaassasi, jotta voit solmia Palveluidemme käyttöä koskevia laillisesti sitovia sopimuksia. Palvelut eivät ole käyttäjän käytettävissä, jos iRobot on aiemmin kieltänyt käyttäjää käyttämästä Palveluita.

3. Meidän tietomme

3.1       iRobot Corporation on yritys, joka on perustettu Massachusettsin osavaltion lakien mukaisesti Yhdysvalloissa yritystunnuksella. Se on rekisteröity numerolla 000773447, ja sen rekisteröity osoite on 8 Crosby Drive, Bedford, Massachusetts 01730 USA.

4. Sinun tietosi

4.1          Yksityisyytesi on meille tärkeää. Lue Yksityisyydensuojalausekkeemme , jotta ymmärrät, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme sinua koskevia tietoja.

5. Tilin luominen

5.1          Jotta voit käyttää Palveluita, sinun on rekisteröidyttävä käyttäjätilille (sinun ”Tilisi”) ja annettava itsestäsi tiettyjä kulloisessakin rekisteröintilomakkeessa pyydettyjä tietoja. Hyväksyt, että kaikki lähettämäsi tiedot ovat oikeita ja paikkansapitäviä ja että pidät tiedot ajan tasalla.

5.2          Hyväksyt, että Tilillä on käytettävä ”vahvoja” salasanoja (salasanoja, joissa on sekä isoja että pieniä kirjaimia, numeroita ja symboleja).

5.3          Olet vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä salassa muilta ja kaikista Tililläsi tapahtuvista toimista. Jos pelkäät, että Tiliäsi on käytetty väärin, suostut ottamaan meihin välittömästi yhteyttä osoitteella global.irobot.com ja ilmoittamaan asiasta meille.

6. Oikeutesi käyttää Palveluita

6.1          Palvelut muodostavat materiaalit ja sisältö kuuluvat meille, ja me annamme sinulle oikeuden näiden materiaalien ja sisällön käyttämiseen pelkästään näiden Palveluehtojen mukaiseen käyttötarkoitukseen.

6.2          Palveluiden käyttöoikeutesi on henkilökohtainen, etkä saa luovuttaa oikeutta muille tai myydä, lahjoittaa tai siirtää Tiliäsi kenellekään. Oikeutesi Palveluiden käyttöön ei estä meitä myöntämästä Palveluiden käyttöoikeutta muillekin.

6.3          Näissä Palveluehdoissa mainitut oikeudet pois lukien sinulle ei myönnetä oikeutta käyttää ”iRobot®”-nimeä tai mitään ”iRobot®”-tavaramerkeistä, logoista, toimialuenimistä ja muista tunnistettavista tuotemerkkiominaisuuksista.

6.4          Osana Palveluitamme sallimme sinulle

(a)           Verkkosovelluksen käytön pelkästään omaisuuteesi asennettujen Tuotteiden käytön hallintaa ja seurantaa varten tai muuten meidän käyttöösi tarjoamiemme palveluiden käyttämiseen näiden Palveluehtojen mukaisesti (”Sallittu tarkoitus”)

(b)          Mobiilisovellusten asentamiseen mobiililaitteeseesi Sallittua tarkoitusta varten

ja myönnämme sinulle ei-yksinomaisen, henkilökohtaisen, ei-siirrettävissä olevan käyttöoikeuden Sallittuun tarkoitukseen.

6.5          Seuraavaa sovelletaan myös, kun hankit Mobiilisovelluksia Applen App Storesta tai käytät Palveluita Applen tarjoamalla laitteella (yhdessä näihin käyttötapoihin viitataan sanalla ”Sovellus”):

(a)           hyväksyt ja tunnustat, että nämä Palveluehdot ovat vain sinun ja iRobot®-yhtiön, eivätkä Applen välisiä, eikä Applella ole vastuuta Sovelluksesta tai sen sisällöstä

(b)          Sovelluksen käyttösi on oltava App Storen käyttöehtojen mukaista

(c)           tunnustat, että Applella ei ole mitään velvoitetta tarjota mitään huolto- ja tukipalveluita Sovellukseen liittyen

(d)          jos Sovellus ei toimi sovellettavien takuiden mukaisesti, voit ilmoittaa siitä Applelle ja Apple voi (mikäli sovellettavissa) hyvittää Sovelluksen ostohinnan sinulle. Sovellettavan lain sallimaan enimmäismäärään saakka Applella ei ole mitään muita Sovellusta koskevia velvoitteita, ja kaikkia muita sovellettavien takuiden vastaisesta toiminnasta aiheutuvia vaateita, menetyksiä, vastuita, vahinkoja, kuluja ja kustannuksia koskevat vain nämä Palveluehdot ja kaikki sovellettavat lait, jotka koskevat ohjelmiston tarjoajaa, iRobot®-yhtiötä

(e)          tunnustat, että Apple ei ole vastuussa sinun tai kolmansien osapuolten Sovellukseen tai sen hallussapitoa ja käyttöä koskeviin vaateisiin vastaamisesta, ja kaikkia tällaisia vaateita koskevat vain nämä Palveluehdot ja kaikki iRobot®-yhtiötä koskevat sovellettavat lait

(f)           sinä ja iRobot tunnustatte ja hyväksytte, että Apple ja sen tytäryhtiöt ovat näiden Palveluehtojen kolmannen osapuolen edunsaajia ja niillä on oikeus luottaa näihin Palveluehtoihin Sovelluksen käyttöoikeuteesi liittyen ja

(g)          tunnustat ja hyväksyt, että käyttäessäsi Sovellusta noudatat kaikkia sovellettavia kolmannen osapuolen sopimusehtoja, jotka voivat koskea tällaista käyttöä tai joita tällainen käyttö voi koskea.

6.6          Hyväksyt, että et sijaitse maassa, jota koskevat Yhdysvaltain valtionhallinnon kaupankäyntisulut tai jonka Yhdysvaltain valtionhallinto on määrittänyt ”terroristeja tukevaksi” maaksi, ja että et ole Yhdysvaltain valtionhallinnon kiellettyjen tai rajoitettujen osapuolten luettelossa.

6.7          Vaikka Sivusto on käytettävissä maailmanlaajuisesti, Sivustossa tai sen kautta käytetyt Tuotteet ja Palvelut eivät ole kaikkien henkilöiden käytettävissä eivätkä käytettävissä kaikissa maissa. Jos päätät käyttää Sivustoa muualla kuin maassa, jossa iRobot tukee Tuotteita ja Palveluita (”Kohdemaa”), teet niin omasta aloitteestasi ja olet yksin vastuussa maassasi sovellettavien lakien noudattamisesta. Ymmärrät ja hyväksyt, että Sivustoa ei ole tarkoitettu käytettäväksi muussa kuin Kohdemaassa ja jotkin tai kaikki Sivuston toiminnoista eivät toimi tai sovi käyttöön tällaisessa maassa. Lain sallimaan enimmäismäärään saakka iRobot ei ota vastuutta eikä sillä ole korvausvelvollisuutta vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat siitä, että käytät Sivustoa tai iRobot®-tuotteita muussa kuin Kohdemaassa. Sinua sitovat nämä Palveluehdot kaikkialla, missä käytät Sivustoa tai Palveluita.

7. Ohjelmistopäivitykset

7.1          Voimme ajoittain kehittää korjaustiedostoja, virheenkorjauksia, päivityksiä tai muita muutoksia Palveluiden tai Tuotteen ohjelmiston toiminnan parantamiseksi (”Päivitykset”). Annat meille luvan asentaa näitä päivityksiä automaattisesti ilman, että ilmoitamme sinulle siitä etukäteen.

7.2          Hyväksyt, että sinulta voidaan edellyttää Päivitysten asentamista Palveluiden ja Tuotteiden käyttämistä varten, ja suostut asentamaan välittömästi kaikki tarjoamamme Päivitykset.

7.3          Jos et halua Päivityksiä, sinun on lopetettava Tilisi ja lakattava käyttämästä Palveluita ja Tuotteita. Jos et lopeta Tiliä, saat automaattiset Päivitykset jatkossakin.

7.4          Jatkamalla Palveluiden ja Tuotteiden käyttöä suostut jatkossakin noudattamaan näitä Palveluehtoja.

8. Kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut

8.1          iRobot voi suoda sinulle mahdollisuuden yhdistää Tuotteet ja Palvelut vähintään yhden kolmannen osapuolen tuotteisiin ja palveluihin (”Kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut”). Päätät itse, mitä Kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita haluat yhdistää, ja edellytämme sinulta nimenomaista suostumusta ja valtuutusta, jonka voit perua milloin tahansa.

8.2          Hyväksyt ja suostut, että Tiliisi liittämäsi tai yhdistämäsi Kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut eivät ole iRobot®-tuotteita ja -palveluita, ja hyväksyt, että iRobot ei hallitse Muiden valmistajien tuotteita ja palveluita.

8.3          Hyväksyt ja suostut, että iRobot ei esitä väitteitä tai takeita Muiden valmistajien tuotteiden tai Palveluiden turvallisuudesta ja hyväksyt ja suostut, että iRobot ei ole vastuussa siitä, että käytät Kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita.

8.4          Kolmansien osapuolten tuotteiden ja palveluiden käyttöä koskevat erilliset käyttöehdot, joita toimittavat soveltuvien Muiden valmistajien tuotteiden ja palveluiden palveluntarjoajat.

8.5          Ota Kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita käyttöä koskevissa kysymyksissä yhteyttä kyseisen tuotteen tai palvelun palveluntarjoajaan.

9. Hyväksyttävän käytön säännöt

9.1          Näiden Palveluehtojen muiden vaatimusten lisäksi tässä osiossa kuvataan erityisiä sääntöjä, jotka koskevat Palveluiden käyttöäsi (”Hyväksyttävän käytön säännöt”).

9.2          Käyttäessäsi Palveluita et saa

(a)           lisensoida, myydä, vuokrata, liisata, siirtää, osoittaa, jaella, isännöidä tai muuten kaupallisesti hyödyntää Palveluita

(b)          muokata, häiritä, keskeyttää, vahingoittaa tai siepata Palvelua tai murtautua Palveluun

(c)           käyttää Palveluita samanlaisen tai kilpailevan palvelun muodostamiseen

(d)          kiertää, poistaa käytöstä tai muuten häiritä Palvelun turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, jotka estävät tai rajoittavat Palvelun kautta käytettävissä olevan sisällön käyttöä tai kopiointia

(e)          pois lukien se, mitä näissä Palveluehdoissa on määritetty, kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, näyttää, lähettää tai välittää mitään Palveluiden osaa missään muodossa tai millään tavalla

(f)           antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja tilitiedoissasi

(g)          ryhtyä laittomiin tai lainvastaisiin toimiin

(h)          käyttää Palvelua, jos olemme peruuttaneet käyttöoikeutesi tai estäneet sinua käyttämästä sitä

(i)            väärinkäyttää Palvelua saattamalla tieten käyttöön viruksia, troijalaisia, matoja, aikapommeja tai muuta materiaalia, joka voisi vahingoittaa Palvelua tai Palvelun omien laitteistojen käyttäjiä

(j)            kerätä Palvelusta muita tietoja kuin näissä Palveluehdoissa on sallittu

(k)           häiritä tai keskeyttää Palveluihin liittyvien palvelinten tai verkkojen toimintaa, pyrkiä saamaan niitä hallintaasi luvattomasti tai rikkoa verkostoja koskevia määräyksiä, käytäntöjä tai toimenpiteitä vastaan

(l)            käyttää tai yrittää käyttää mitään Palveluita muutoin kuin iRobot®-yhtiön tarjoaman käyttöliittymän kautta

(m)         poistaa, peittää tai muuttaa omistusoikeudellisia tietoja koskevia huomautuksia (kuten tekijänoikeus- ja tavaramerkki-ilmoituksia).

9.3          Hyväksyttävän käytön sääntöjen noudattamatta jättäminen on näiden Palveluehtojen vastainen vakava rikkomus ja voi johtaa seuraaviin toimiin meidän osaltamme (joko ennakkoilmoituksella tai ilman sitä):

(a)           Palvelun käyttöoikeuksiesi välitön, tilapäinen tai pysyvä poistaminen

(b)          varoituksen antaminen sinulle

(c)           oikeustoimet sinua vastaan, mukaan lukien kaikkien rikkomuksesta koituneiden kustannusten (mukaan lukien muun muassa kohtuulliset hallinnolliset ja oikeustoimista koituvat kustannukset) korvaamista koskevat oikeudenkäynnit

(d)          tarpeellisina pitämiemme tietojen julkistaminen lainvalvontaviranomaisille.

9.4          Voimme ryhtyä tutkimaan kaikkia Hyväksyttävän käytön sääntöjen epäiltyjä rikkomuksia. Tällaisten tutkimusten aikana voimme tilapäisesti peruuttaa oikeutesi Palvelun käyttämiseen ilmoittamatta siitä sinulle.

9.5          Kohdassa 9.3 kuvatut toimet ovat vain esimerkkejä ja voimme ryhtyä muihin kohtuullisesti tarpeellisina pitämiimme toimiin.

10. Avoimen lähdekoodin komponentit

10.1       Verkko- tai Mobiilisovelluksiin voi sisältyä tiettyä kolmansien osapuolten ohjelmistokoodia, jota koskevat ”avoimen lähdekoodin” tai ”ilmaisohjelmistojen” lisenssit (”Avoimen lähdekoodin ohjelmistot”). Jotkin Avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat kolmansien osapuolten omaisuutta.

10.2       Mikään näissä Palveluehdoissa ei rajoita sovellettavan Avoimen lähdekoodin ohjelmiston loppukäyttäjän käyttöoikeuksien suomia oikeuksiasi eikä myönnä sinulle oikeuksia, jotka syrjäyttäisivät ne.

11. iRobot®-palveluiden hyväksytty käyttö ja rajoitukset

11.1       iRobot®-palveluiden käyttötarkoitus

Palvelut on tarkoitettu kiireettömien tietojen käyttöön ja Tuotteiden hallintaan. Pyrimme tekemään Palveluista erittäin luotettavia, mutta niiden ei ole silti tarkoitus olla käytettävissä koko aikaa. Palveluiden tarjoaminen voi katketa satunnaisesti tai siinä voi esiintyä häiriöitä syistä, joihin iRobot ei voi vaikuttaa, kuten Wi-Fi-verkon katkonaisuus, palveluntarjoajan käyttöajat ja matkapuhelinverkon häiriöt. Hyväksyt nämä rajoitukset ja suostut siihen, että iRobot ei ole vastuussa Palveluiden toimintahäiriöistä tai viivästymisestä väitetysti aiheutuneista vahingoista.

11.2       Tilapäinen keskeyttäminen

Palvelut voidaan keskeyttää tilapäisesti ilman ilmoitusta turvallisuussyistä, järjestelmän toimintahäiriön, huollon ja korjauksen vuoksi tai muista syistä. Suostut, että sinulla ei ole oikeutta tällaisista keskeytyksistä johtuviin korvauksiin tai hyvityksiin. iRobot ei tarjoa Palveluille mitään erityisiä käytettävyystakuita.

11.3       Järjestelmävaatimukset

Et voi käyttää WiFi-verkkoa edellyttäviä Palveluita ilman seuraavia:

(a)           toimiva Wi-Fi-kotiverkko, joka on sijoitettu siten, että tiedonsiirto Tuotteiden kanssa on luotettavaa

(b)          Tili (joidenkin toimintojen edellyttämä)

(c)           mobiilikäyttölaite, kuten tuettu puhelin tai tabletti (joidenkin toimintojen edellytys)

(d)          aina käytössä oleva laajakaista-Internet-yhteys

(e)          muut iRobot®-yhtiön mahdollisesti määrittämät järjestelmäelementit.

Et voi käyttää Bluetooth-yhteyttä edellyttäviä Palveluita ilman seuraavia:

(a)           Tili (joidenkin toimintojen edellyttämä)

(b)          mobiilikäyttölaite, kuten tuettu puhelin tai tabletti (joidenkin toimintojen edellytys), jossa on Bluetooth-yhteysmahdollisuus

(c)           muut iRobot®-yhtiön mahdollisesti määrittämät järjestelmäelementit.

Sinun vastuullasi on varmistaa, että käytössäsi ovat kaikki tarvittavat järjestelmäelementit ja että ne ovat yhteensopivat ja ne on asianmukaisesti määritetty. Hyväksyt, että Palvelut eivät välttämättä toimi kuvatulla tavalla, kun vaatimukset eivät täyty eikä yhteensopivuus toteudu.

11.4       Tietoja koskevat rajoitukset

Palvelut tarjoavat sinulle tietoja (”Tuotetiedot”) Tuotteista ja niiden yhteyksistä muihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki Tuotetiedot tarjotaan ”sellaisinaan” ja ”käytettävyyden mukaan”. Emme takaa, että ne ovat paikkansapitäviä tai ajantasaisia.

12. iRobot®-Palveluihin liittyvät kolmansia osapuolia koskevat rajoitukset

12.1       Yleistä

Palveluissa käytetään kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita. Nämä kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut eivät ole iRobot®-yhtiön hallinnassa, mutta niiden toimiminen voi vaikuttaa Palveluiden käyttöön ja luotettavuuteen tai Palveluiden käyttö ja luotettavuus voi vaikuttaa niiden toimintaan. Hyväksyt ja suostut, että (i) Palveluiden käyttö ja käytettävyys määräytyy kolmansien osapuolten tuotetoimittajien ja palveluntarjoajien mukaan ja että (ii) nämä kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut eivät aina välttämättä toimi luotettavalla tavalla ja että ne voivat vaikuttaa Palveluiden toimintatapaan.

12.2       Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat

Hyväksyt, että iRobot käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajia Palvelun joidenkin osien tarjoamiseen. Näitä ovat esimerkiksi tietojen säilytys, synkronointi, todennus ja siirto, sekä mobiiliviestit mobiilikäyttöjärjestelmien toimittajilta ja verkoilta.

12.3       Laitteisto, Internet-palveluntarjoaja, verkko

Hyväksyt, että Palveluiden käytettävyys määräytyy (i) tietokoneesi, mobiililaitteesi, verkkojohtojen, Wi-Fi-kotiverkon ja muiden asiaan liittyvien laitteistojen (”Laitteisto”), (ii) Internet-palveluntarjoajasi (”Internet-palveluntarjoaja”) ja (iii) mobiililaitteen verkon (”Verkko”) mukaan. Hyväksyt, että olet vastuussa kaikista Internet-palveluntarjoajasi ja Verkon veloittamista maksuista, jotka johtuvat Palveluiden käytöstäsi. Hyväksyt lisäksi, että olet vastuussa kaikkien Internet-palveluntarjoajasi ja verkkosi sovellettavien sopimusten, käyttö- ja palveluehtojen ja muiden käytäntöjen noudattamisesta.

12.4       Sovelluskaupat

Hyväksyt ja tunnustat, että Mobiilisovellusten käytettävyys määräytyy Mobiilisovellusten lataamiseen käytettyjen kolmansien osapuolten verkkosivustojen mukaan. Näitä ovat muun muassa Applen App Store tai Googlen Android-sovelluskauppa (kukin Sovelluskauppa). Hyväksyt, että nämä Palveluehdot ovat sinun ja iRobot®-yhtiön väliset eivätkä koske Sovelluskauppaa. Kullakin Sovelluskaupalla voi olla omat käyttöehtonsa, jotka sinun on hyväksyttävä ennen Mobiilisovellusten lataamista kaupasta. Suostut noudattamaan tällaisia Sovelluskaupan käyttöehtoja, ja hyväksyt, että niiden hyväksyminen on Mobiilisovellusten käyttöoikeutesi ehto. Siinä määrin kuin tällaiset Sovelluskaupan käyttöehdot ovat sallivampia tai muuten ristiriidassa näiden Palveluehtojen kanssa, noudatetaan rajoittavampia tai näiden Palveluehtojen kanssa ristiriidassa olevia ehtoja.

12.5       Linkit ja viittaukset kolmansien osapuolten verkkosivustoihin

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten tarjoamiin muihin verkkosivustoihin (”Kolmansien osapuolten sivustot”) ja viitteitä kolmansien osapuolten toimittajiin (”Viitatut toimittajat”). Tällaiset Kolmansien osapuolten sivustot ja Viitatut toimittajat eivät ole meidän hallinnassamme. iRobot tarjoaa nämä linkit ja viitteet vain avuksi eikä arvioi, hyväksy, tarkkaile tai takaa tällaisia Kolmansien osapuolten sivustoja tai Viitattuja toimittajia eikä esitä niistä mitään väitteitä. Käytät näitä Kolmansien osapuolten sivustoja omalla vastuullasi.

12.6       Vastuuvapautus

iRobot ei ole vastuussa kolmansista osapuolista tai niiden tuotteista ja palveluista, mukaan lukien rajoituksetta Sovelluskaupat, Kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut, Kolmansien osapuolten sivustot, Viitatut toimittajat, Laitteisto, Internet-palveluntarjoajat ja Verkot. iRobot sanoutuu irti vastuusta ja sinä vapautat iRobot®-yhtiön lisenssinantajineen ja toimittajineen vastuusta koskien tiedossa olevia tai tuntemattomia menneitä, nykyisiä ja tulevia vaateita, vastuita ja vaateita, jotka aiheutuvat sinun toimistasi kolmansien osapuolten ja niiden tuotteiden ja palveluiden kanssa, vaikka olisit itse tietämätön vaateesta, joka voi olla olemassa tähän vapautukseen suostumisen ajankohtana.

13. Omistajuus ja immateriaalioikeudet

13.1       Hyväksyt, että kaikki Tuotteen, Tuotteen ohjelmiston ja Palveluiden luottamukselliset tiedot, tekijänoikeus ja immateriaalioikeudet ovat iRobot®-yhtiön omistamia tai niiden tahojen omistamia, jotka ovat lisensoineet meille niiden käyttöoikeudet. Hyväksyt, että sinulla ei ole oikeuksia Tuotteeseemme, Tuotteen ohjelmistoon tai Palveluihin, pois lukien näiden Palveluehtojen mukainen käyttöoikeus.

13.2       Voit kopioida vain osia Palveluista (mukaan lukien tämä Sivusto) tietokoneeseesi omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa käyttää Palveluiden sisältöä muulla julkisella tai kaupallisella tavalla etkä saa kopioida tai sisällyttää Palveluiden sisältöä muihin teoksiin, mukaan lukien oma verkkosivustosi, ilman iRobot®-yhtiön kirjallista lupaa. Sinulla on oltava myöntämämme lisenssi, ennen kuin saat lähettää tai julkistaa edelleen mitään Palveluiden osia.

13.3       iRobot säilyttää täyden omistusoikeuden kaikkeen Palveluiden sisältöön, mukaan lukien ladattavat ohjelmistot ja niiden mukana toimitettavat tiedot. Et saa kopioida, muokata tai millään tavalla monistaa tai vaurioittaa Palveluiden rakennetta tai ulkoasua tai niihin sisältyvää sisältöä.

14. Suhteemme päättäminen

14.1       Jos milloin tahansa havaitset, että et hyväksy näitä Palveluehtoja tai niihin tai Palveluihin tehtyjä muutoksia, sinun on välittömästi lakattava käyttämästä Palveluita.

14.2       Jos haluat lopettaa Palveluiden käyttämisen, noudata tilisi käytöstäpoistamisohjeita [Palveluiden asetustoiminnossa].

14.3       Voimme päättää Palveluiden käytön puolestasi, jos rikot Hyväksyttävän käytön sääntöjä, muita tärkeitä sääntöjä tai Palvelun käyttämiselle määrittämiämme käyttöehtoja, mukaan lukien nämä Palveluehdot.

14.4       Voimme myös lakkauttaa Palvelun [milloin tahansa] [ilmoittamalla sinulle suunnitelmasta ennakkoon kohtuullisella varoitusajalla].

14.5       Jos sinä lopetat Palveluiden käytön tai me lakkautamme Palvelut, voimme poistaa tai muokata Tiliäsi tai muita sinusta säilyttämiämme tietoja. Menetät lisäksi kaikki Palveluiden käyttöoikeudet. Emme tarjoa hyvitystä mistään menetyksistä.

14.6       Jos siirrät Tuotteen uudelle omistajalle, oikeutesi käyttää Palveluita suhteessa kyseiseen Tuotteeseen päättyy automaattisesti, ja uudella omistajalla ei ole oikeutta käyttää Tuotetta tai Palveluita sinun Tiliäsi käyttämällä, vaan hänen on rekisteröitävä erillinen iRobot®-tili.

15. Vastuumme sinua kohtaan

15.1       Internetin ja tekniikan piirteiden vuoksi Palvelut tarjotaan valitettavasti ”käytettävyyden mukaan” ja ”sellaisinaan”. Tämä tarkoittaa, että emme pysty lupaamaan, että Palvelun käyttösi olisi keskeytymätöntä, viipeetöntä, virheetöntä tai täyttäisi odotuksesi, emmekä anna mitään lupauksia näiden Palveluehtojen Palveluiden toiminnasta tai käytettävyydestä ja, siinä määrin kuin voimme, suljemme pois laissa viitatut lupaukset.

15.2       Lain sallimassa enimmäislaajuudessa emme ota mitään vastuuta mistään Palveluiden tarjoamiseen liittyvistä vaateista (sillä ne tarjotaan maksutta).

15.3       Joka tapauksessa emme ole koskaan vastuussa menetyksistä tai vahingoista, joita ei voi kohtuudella ennakoida.

16. Kiistojen ratkaiseminen

16.1       Jos sinulle on kanssamme Palveluihin liittyvä kiista, ota ensisijaisesti yhteyttä meihin osoitteessa global.irobot.com ja yritä ratkaista kiista kahdenkeskisesti kanssamme.

16.2       Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että iRobot ei pysty ratkaisemaan kiistaa kahdenkeskisesti kanssasi, sovimme kanssasi tehokkaimmasta kiistanratkaisumenetelmästä.

17. Muutokset Palveluihin

17.1       Päivitämme ja parannamme Palveluitamme jatkuvasti, sillä pyrimme löytämään tapoja tarjota käyttöösi uusia ja innovatiivisia toimintoja ja palveluita. Parannuksia ja päivityksiä tehdään myös muuttuvien tekniikoiden, mieltymysten, käytösten ja Internetin ja Palveluidemme käyttötapojen vuoksi.

17.2       Tämän vuoksi meidän on ehkä päivitettävä ja nollattava Palveluiden tietty osa tai siihen liittyvä toiminto tai lakattava tarjoamasta tai tukemasta sitä (”muutokset Palveluihin”). Nämä muutokset Palveluun voivat vaikuttaa menneisiin Palveluun liittyviin toimiisi, käyttämiisi toimintoihin ja Tuotetietoihisi (”Palveluelementit”). Muutokset Palveluihin voivat liittyä Palveluelementtien poistamiseen tai nollaamiseen.

17.3       Hyväksyt, että Palveluidemme avainpiirre on, että muutokset Palveluihin tapahtuvat ajan myötä, ja tämä on tärkeä perusta, jolta tarjoamme Palvelut käyttöösi. Kun olemme tehneet muutokset Palveluihin, jatkamalla Palveluiden käyttöä osoitat, että olet hyväksynyt kaikki Palveluihin tehdyt muutokset. Sinulla on aina oikeus lakata käyttämästä Palveluita tai poistaa Tilisi käytöstä Palveluiden asetustoiminnossa.

17.4       Hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille muutoksista Palveluihin.

17.5       Yritämme kohtuullisissa määrin ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa sinulle Palveluihin tehdyistä merkittävistä muutoksista.

18. Muutokset asiakirjoihin

18.1       Voimme korjata näitä Palveluehtoja aika ajoin, mutta viimeisin versio on aina osoitteessa www.irobot.com/legal.

18.2       Muutoksia tapahtuu tavallisesti, koska Palveluun lisätään uusia toimintoja, lakia muutetaan tai meidän on tarpeen selventää kantaamme jossakin suhteessa.

18.3       Yritämme kohtuullisissa määrin ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa sinulle näissä Palveluehdoissa viitattuihin asiakirjoihin tehdyistä merkittävistä muutoksista. Voimme ottaa sinuun yhteyttä Palvelun kautta (esimerkiksi pyytämällä sinua hyväksymään muutokset, ennen kuin jatkat Palvelun käyttämistä) tai erillisellä sähköpostilla.

18.4       Pyrimme tavallisesti ilmoittamaan sinulle hyvissä ajoin ennen uusien ehtojen voimaan tulemista. Joskus muutoksia on kuitenkin tehtävä välittömästi, ja jos näin tapahtuu, emme voi ilmoittaa siitä sinulle ennakkoon. Jatkamalla Palvelun käyttöä Palveluehtojen muuttamisen jälkeen osoitat, että olet hyväksynyt muutokset.

19. Asiakirjat, jotka koskevat suhdettasi meihin

19.1       Palveluehtojen nykyinen versio sisältää ainoat ehdot, jotka koskevat suhdettamme sinuun. Palveluehtojen aiemmat versiot eivät enää koske suhdettamme ja nykyinen versio korvaa ne kokonaisuudessaan.

19.2       Aiomme käyttää näitä Palveluehtoja kanssasi solmittavan Palvelun tarjoamista koskevan kirjallisen sopimuksen ehtojen perusteena. Jos osaa näistä Palveluehdoista ei voida panna täytäntöön, loput Palveluehdoista koskevat suhdettamme silti.

19.3       Jos et noudata näitä Palveluehtoja emmekä ryhdy välittömiin toimiin, emme silti luovu mistään oikeuksistamme ja voimme silti ryhtyä toimiin tulevaisuudessa.

20. Laki

20.1       Näitä Palveluehtoja koskevat Englannin lait. Englannin oikeusistuimilla on ei-yksinomainen lainkäyttövalta kiistatilanteissa, jotka aiheutuvat siitä, että käytät Palveluita, tai liittyvät siihen.

20.2       Mikään tässä kohdassa ei estä kumpaakaan meistä hakemasta oikeusistuimelta kieltoratkaisua (hätätilanne) tai muuta vastaavaa ratkaisua liittyen tietojen turvallisuuteen, immateriaalioikeuksiin tai Palveluiden luvattomaan käyttöön.

21. Osoittaminen

Et saa osoittaa tai muuten siirtää näitä Palveluehtoja ja niihin liittyviä oikeuksia tai velvoitteita ilman iRobot®-yhtiön ennalta myöntämää kirjallista lupaa. iRobot voi osoittaa näitä Palveluehtoja rajoituksetta. Nämä Ehdot sitovat kaikkia sallittuja osoituksen saajia.

22. Ilmoitukset

iRobot voi ilmoittaa sinulle lain vaatimalla tavalla tai muissa tarkoituksissa (valintansa mukaisesti) sähköpostitse Tiliisi liitettyyn ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseen, paperilla tai lisäämällä ilmoituksen Sivustoon. iRobot ei ole vastuussa sinun tai verkon palveluntarjoajan käyttöönottamiin sähköposti-ilmoitusten automaattisesta suodatuksesta. iRobot suosittelee, että lisäät osoitteen @iRobot.com sähköpostisi osoitekirjaan, jotta voit varmistua siitä, että saat iRobot®-yhtiön lähettämät sähköposti-ilmoitukset.

23. Julkistukset

Lue iRobot®-yhtiön osoite tästä: global.irobot.com

24. Yhteydenotot, palaute ja valitukset

24.1       Jos joudut ottamaan meihin yhteyttä näihin Palveluehtoihin tai niissä mainittuihin muihin asiakirjoihin liittyen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen global.irobot.com.

Kuulemme mielellämme käyttäjistämme ja haluamme aina oppia parantamaan Palveluitamme. Antamalla meille palautetta hyväksyt luopuvasi kaikista oikeuksista palautteeseesi, jotta voimme käyttää sitä ja sallia muiden käyttää sitä rajoituksetta ja maksamatta siitä sinulle.

Tätä Lauseketta muutettiin viimeksi 30.9.2016, jolloin se tuli voimaan.